STORIES is een serie over mensen met een passie in hun leven. Muzikanten, schilders, sporters of zelfs gewoon een huisdier hebben waar je heel veel om geeft. Het kan allemaal. Heb jij een verhaal dat je wil vertellen? Contacteer ons gerust.

Hierbij het verhaal van Dorien en Frederik. Twee mensen die elkaar gevonden hebben dankzij hun passie. Kan het nog romantischer?

Frederik is al ruime tijd actief in de fitness wereld. Hij traint al 5 jaar intensief en zou het niet meer kunnen missen. Dorien is al 2 jaar gepassioneerd bezig met een gezonde levensstijl en nu 6 maand bezig met dit te combineren met fitness.

Dorien: "We hebben elkaar voor het eerst ontmoet in de gym. Achteraf voegden we elkaar toe op de social media van tegenwoordig en zijn we met elkaar aan de praat geraakt. Niet veel later sloeg de vonk over. We kwamen er snel achter dat we heel veel gemeen hadden. We hadden elkaar echt gevonden. Een maand later zijn we dan ook meteen gaan samenwonen."

Dorien en Frederik: "Samen kijken we enorm op naar de grote fitnesshelden. Aangezien we onze passie delen, is het makkelijk om dezelfde levensstijl en visie te volgen. We steunen en pushen elkaar wanneer het eens minder wanneer we trainen of wééral gezond moeten eten (lachen beide). Voeding is dan ook een belangrijk aspect in onze sport en omdat we dit delen is het makkelijker om ons te houden aan het strikte voedingsschema."