Wat is een crazy camp?

Een crazy camp is eenvoudig gezegd: "Crazy. Zot. Avontuurlijk". Een crazy camp is een manier van reizen waarbij je volledig jezelf kan zijn. Juist. Géén vooroordelen, géén afkeurende blikken. Dit allemaal omdat een crazy camp een belangrijke regel heeft, namelijk: "Iedereen is mooi!". Of in het Engels, sinds het internationaal is: "Everybody is beautiful!". Zolang je deze regel volgt, zal je in elke groep passen (ook buiten het crazy camp).

Deze reizen worden georganiseerd door mijn goede vriend (well, denk ik toch, sinds ik al een redelijk aantal reizen heb meegedaan) Klaas en alle informatie over deze reizen (zowel zomer, winter, lente, herfst) kan je hier vinden.

Als je klaar bent voor een te gek avontuur in de bergen en je wil een sociale, toffe en vooral open groep van mensen die van over heel de wereld komen, dan zou je zeker eens moeten meegaan!

Een ander uniek aspect of een crazy camp is dat je altijd in een afgelegen gebied zal zitten met een grote blokhut (of huis, afhankelijk van de reis) die je alleen deelt met de bergen en je reisgezelschap.

Crazy Snow Camp

Een crazy snow camp zal zich meestal hoog in de bergen bevinden met tonnen sneeuw om te skiën, snowboarden, te wandelen, iglo's te bouwen en zo veel meer. De laatste reis hadden we pech met de weergoden (niet genoeg sneeuw, waardoor alle skiliften gesloten waren). Dus in plaats van te skiën en te snowboarden hebben we enkele prachtige wandelingen gemaakt en uiteraard ook in de sneeuw die er nog was gespeeld. 

Ondanks dat er niet genoeg sneeuw was op de pistes hebben we toch heel veel plezier gehad. Uiteraard ideaal om eens te ontvluchten van het drukke stadsleven en even helemaal opladen in de natuur!